combkötő

A combfix a hölgyek szekrényének egyik legnépszerűbb eleme, ami lehetővé teszi, hogy kívánatosnak és vonzónak tűnjenek. Az ilyen fehérnemű fixálásáról a combkötő gondoskodik. Ennek az apró, de hangsúlyos kiegészítőnek a jelenléte a karcsú lábakon csodálatot és érdeklődést válthat ki az erősebbik nem képviselőiből.

Ezért még a sportos stílus szerelmeseinek is be kell szerezniük egyet a dreamfashion.hu webáruház divatos combkötő felhozatalából, hogy a megjelenésükkel magukra vonzzák a férfiak figyelmét. A combfix viselése a meleg évszakban, tavasszal, nyáron vagy kora ősszel is aktuális. Felvehetjük ezeket a munkahelyre, sétához a parkban, de akár egy randira is.

Az ilyen termékeket általában két kategóriára osztják. Az első típusba a combon szilikon szalaggal rögzülő modellek kerülnek, míg a második csoportba tartozó daraboknak van egy speciális öve, amihez a harisnyakötő van rögzítve. Egy ilyen öv külön vagy készletben is megvásárolható. A katalógusunkban a vásárlók a combkötőkből is széles választékot találnak.

Elegáns és kényelmes a csipke tanga

A női alsóneműk között vannak különösen erotikus modellek is. Ezek között előkelő helyet foglalnak el a csipke tanga modellek, amelyek megfelelő módon emelik ki az alkat legjobb oldalait és senkit sem hagynak közömbösen. Csábítóak, de ugyanakkor különleges kényelemmel bírnak és bármilyen ruha alatt jól néznek ki.

A csipke tanga különösen a nyári szezonban releváns, mivel a minimalizmusának és a nyitott formájának köszönhetően, minden hölgy biztos lehet abban, hogy ez a bugyi nem fog kitűnni a ruha alól, még akkor sem, ha az szorosan illeszkedik az alakra. Egy szoknya vagy nadrág is mindig elegánsan néz ki egy ilyen fehérneművel viselve, mivel soha nem fog átlátszani rajtuk.

A manapság ismert modellek első alkalommal Brazíliában jelentek meg és a fürdőruhák alsó részei voltak. A nőknek annyira megtetszettek, hogy nagyon hamar átkerültek a fehérnemű kategóriába. A modern divat rengeteg változatot kínál belőlük, amelyek között a csipke tanga nem véletlenül az egyik legkedveltebb opció.