Imbuszkulcs készlet

Ez egy olyan szett, amely a belső kulcsnyílású csavarok szerelésére használható. Az imbuszkulcs készlet leggyakrabban bútorok, valamint kerékárok összeszerelésénél, javításánál íigénybevett kellék.

A szett darabjainak alapanyaga az acél, és igyekeznek megvédeni valamiféle felületkezelési eljárással a környezeti hatásoktól, vagyis a korróziótól. További előnyeik közé sorolható, hogy kisméretű és fej nélküli csavaroknál is alkalmazhatók. Mindenképp nagyon fontosak a modern, új típusú járművek szereléséhez. Ezt a fajta szerszámot már az 1936-os évektől forgalmazzák. Leggyakoribb formája az L-alakú verzió. Egyszerű és olcsó termékekről van szó, amelyek rendkívül elterjedtek és sok helyen használhatóak.

A kerékpár esetében hozzáillő csavarokat találhat a váltóknál, a fékeknél, valamint a váltókaroknál is. Ha teheti, olyan imbuszkulcs készletet vásároljon, amelyikben megtalálható a 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8-as méretű szerszám is! Az imbuszkulcs készlet megvásárolható az üzletekben, boltokban, vagy megrendelhető az interneten. Ha a szerszámosládájában nincs jelen, azonnal szerezze be.ó!