öntözőwebshop

Az Esőmester webshopban nem csupán a locsolórendszerek alkotóelemeit lehet megvenni, hanem egyéb olyan kellékeket is, amelyek szintén hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kert mindig szép és rendezett legyen. Az öntözőwebshop a vakondháló megannyi fajtájával is várja a vásárlókat.

Nagyon népszerűnek mondható még mindig a mechanikai védekezést elősegítő termék. Ugye a vakond ellen többféle módon is fel lehet venni a harcot. Tény és való azonban, hogy a legbiztosabb megoldás a sima vakondháló alkalmazása, amelyik a öntözőwebshop virtuális polcain is fellelhető. Milyen a jó háló?

Nos, ez polipropilén UV stabilizátort tartalmazó műanyagból készül és megvehető 1×100 m-es vagy 2×200 m-es tekercsben egyaránt. Az öntözőwebshop csapata mindig elmondja a potenciális vevőknek, hogy milyen pozitívumokat is garantál ez a termék. Ott van például az a tény, hogy a termék a gyepszőnyeg alá helyezve megvédi a gyepes felületeket, ugyanis ezzel a vakond nem tudja a felszínre túrni a járataiból a földet.

Az öntözőwebshop szakértői szerint, ezt érdemes a gyepszőnyeg alá nagyjából 25 cm mélyre tenni annak érdekében, hogy az esetleges locsolórendszer vagy kert átalakítások, illetve a szezonális gyepfelújítások ne okozzanak ebben sérüléseket.

WiFi öntözésvezérlő: a korszerű kert alapja

A webboltban nem csupán ilyen alapeszközök vehetőek meg, hanem sokkal modernebb berendezések is. Akik a lehető legpraktikusabban szeretnék megvalósítani a kertépítést, azok a WiFi öntözésvezérlő kellék beszerzésén is komolyan elgondolkoznak.

A boltban megvehető az Orbit B-Hyve 4 zónás beltéri-kültéri Wi-Fi öntözésvezérlő tartozék. A legfontosabb pozitívuma ennek, hogy roppant komfortos, víztakarékos, hibafigyelő rendszerrel is bír és persze a világ bármely pontjáról elérhető.

A WiFi öntözésvezérlő mellett szól az is, hogy ez időjárás előrejelzés alapú öntözést garantál, ami azt jelenti, hogy akár 60% vizet is megtakarít úgy, hogy a kert vízigényét ugyanúgy kielégíti. A B-Hyve WiFi öntözésvezérlő azért is nagy kedvenc, mert ennek az alkalmazása roppant egyszerű. Az átlátható menürendszer és a nagy méretű grafikus LCD kijelző segítségével könnyen beállítható.