polc

Tároló helyre mindenféle területen és közegben szükség lehet. Otthon a lakásban, a garázsban, raktárban és ipari közegekben is nélkülözhetetlen bizonyos mennyiségű polc, ami azonban minden esetben az adott célnak megfelelő terhelhetőséggel kell bírjon.

Amennyiben a lakásunkban használjuk könyvek, különféle használati tárgyak tárolására és rendszerezésére, akkor a legfontosabb, hogy a polc ne tudjon eldőlni, hiszen a teherbírással nem igazán lehet gond ekkora súlyú holmiknál.

A garázsban vagy kisebb raktárakban már nagyobb dolgok is felkerülhetnek rá, így a megfelelő rögzítés mellett, már a strapabíró jellegre is szükség lehet. Ugyanakkor nagykereskedésekben, lerakatokban és gyárakban már olyan minőséget és tartósságot kell biztosítani, mint amit a Salgó polc mellett csak nagyon kevés termék esetében tudnak garantálni.

Ezt a magas színvonalat képviselő terméket a www.raktech.hu oldalon lehet megrendelni, különféle kivitelben, méretben és típusban, így ha a lehető legmagasabb nívót keresi, akkor itt érdemes szétnéznie.