óriás játszószőnyeg

A babák számunkra felfoghatatlan érdeklődéssel vetik magukat a világ felfedezésébe. Mivel ezt már pár hónapos koruktól fogva teszik, érdemes a felfedezést támogatni, például egy színes, zenélő óriás játszószőnyeg segítségével. A szülők tudják, hogy a pici szenzomotoros fejlődését támogatni kell, azonban sokan azon töprengenek, hogy milyen játékokat, eszközöket válasszanak ehhez, amelyek érdekesek, ugyanakkor biztonságosak is.

A puha játszószőnyeg erre ideális, mivel már újszülött kortól használható. Egyszerre fejleszti a látást, mozgást, hallást és a finom kézmozgást. A Fisher Price óriás játszószőnyeg a függő csörgőkkel, tükörrel, rágókákkal az egyik első babás fejlesztőeszköz.

Azért is tökéletes választás a pár hónapos babáknak, mert szabadon mozoghatnak rajta és biztonságos körülmények között fedezhetik fel a köréjük teremtett érdekes világot. Az óriás játszószőnyeg összesen 5 játékot tartalmaz és remek elfoglaltságot nyújt a legkisebbeknek is. A kiváló minőségű anyagokból készült szőnyeg a legmagasabb követelményeknek is megfelel.