arcolaj

A hatékony arcápolás érdekében nagyon fontos tudni, hogy milyen bőrtípusba tartozunk. Hiszen, amennyiben víz- és zsírhiányos a bőrünk, akkor egy minőségi arcolaj is a szépségápolási rutinunk részét kell képezze, ami segít visszaállítani az egészséges, normál állapotot.

Zsíros felületekre ez egyáltalán nem lesz jó hatással, ezért sem lehet kihagyni a szükséges termékek beszerzése előtt a bőrtípus tesz elvégzését. Csak néhány kérdésre kell válaszolni és akkor egyértelműen kiderül, hogy szükség lesz az arcolaj segítségére vagy sem. Ha igen, akkor mindenképpen azt ajánljuk, hogy egy bio készítményre szavazzon, ami nem teszi ki veszélyeknek a bőrét és az egészségét sem, illetve nem fog rontani a jelenlegi helyzeten!

Ez utóbbiak esélye elég nagy, ha olyan arcolaj mellett dönt, ami kémiai vegyületeket is tartalmaz, ezért azok használatát érdemes elkerülni. A biokozmetikumok között egyre nagyobb a választék és mindenféle bőrre, illetve bőrproblémára meg lehet találni a megfelelő alternatívát, csak rá kell szánni egy kis időt.

Ha nem sajnálja magától ezt a befektetett időt és energiát, akkor az arcolaj is olyan eredményt hozhat, amit elvár. Ne csak az illatát nézze, hanem a különlegesen tiszta minőségét igazoló bio tanúsítványát, a bio ellenőrző szerv logóját is keresse a termékeken!