tehertaxi

Minek kéne kifizetni egy teljes költöztetés díját, amikor csak 1-2 bútordarabot, háztartási gépet kéne elszállíttatnunk? Bizony, ez így ebben a formában nem túl gazdaságos megoldás. A tehertaxi leveszi a gondot a vállunkról.

Ha nem tudjuk, hogy miként juttassuk célba a hűtőszekrényt, TV asztalt, franciaágyat, akkor bízzuk a tehertaxira a dolgot! Erről a szolgáltatásról főként azt érdemes tudni, hogy a sofőr csak a rakodásban segít.

Az ügyfél feladata megoldani, hogy miként fog kikerülni az épületből az adott bútordarab vagy elektromos berendezés. A tehertaxi megjelenésével nem kell többé veszélyes félmegoldásokat alkalmazzunk. Egy súlyos és méretes tárgy elszállításához kell egy megfelelő méretű raktérrel rendelkező jármű, amin rögzíteni kell az adott tételt.

Így biztosítható a biztonságos szállítás. De, ha mi a családi autón tetőcsomagtartójára szeretnénk felkínlódni a nagyi régi ruhásszekrényét, akkor számos veszéllyel kell szembenéznünk, ráadásul az ilyesmivel másokat is veszélybe sodorhatunk. A tehertaxi viszont biztonságos és gazdaságos megoldás.