Elektromos tűzőgép

Vannak bizonyos irodai eszközök, amelyek szinte mindenhol használatosak. Ilyen például a tűzőgép, amelynek még praktikusabb változata az elektromos tűzőgép.

Ez az eszköz mindenhol nagy szolgálatot tesz, de főleg ott, ahol gyakran használatos. Ezért ideális a hotelek, utazási irodák, bankok, kórházak, hivatalok, gyógyszertárak, biztosítók stb. mindennapi feladataihoz. A Max márkájú lapos tűzési technológiájú elektromos tűzőgép elegáns, gyors és tartósan terhelhető. A gép a kapcsokat speciális tűzőkapocs-patronból kapja, amelyek egyenesek alapállapotban, és a gép hajlítja megfelelő méretűre.

A Max elektromos tűzőgép másik nagy előnye, hogy könnyű töltésű, és a 2000 kapcsot tartalmazó patron egyszerűen cserélhető. A tűzés mélységét 3 és 15 mm között a felhasználó állítja be a talprészen lévő csúszka segítségével. Az elektromos tűzőgép használata biztonságos, ugyanakkor a gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy ne kíséreljék meg szétszerelni a gépet. Azt is fontos tudni, hogy a kapocspatron nem tartozéka a gépnek.