Jagermeister

A gyomorkeserű egy kesernyés ízű ital, amit általában gyógy- és fűszernövényekkel ízesítenek. Az egyik legismertebb fajtája a német Jagermeister, amit többnyire jéghidegen, tisztán szoktak fogyasztani hazánkban is. Ugyanakkor vannak, akik narancslével vagy éppen kólával keverik, sőt, egyesek kakaóval és tejjel isszák.

Ha ez utóbbiak túl extrémnek tűnnének, akkor is érdemes megismerkedni ezzel a nedűvel, hiszen az 56 gyógynövényből készült likőr jó hatással van az emésztésre. Aki ismer és szeret más gyomorkeserűket, az ebben sem fog csalódni, de az is könnyen megbarátkozhat a Jagermeister kesernyés ízével, aki még nem kóstolt ilyesmit, vagy korábban nem volt oda az ilyen jellegű nedűkért.

A premiumitalnagyker.hu webáruházban többféle kiszerelésben is kapható, így akár tényleg csak egy kóstolásnyit is meg lehet venni belőle. Ellenben van 1.75 literes változata pumpával, valamint 7 decis verziója pohárral, amelyek ajándékként is kiválóan helytállnak. Nem túlzás azt mondani, hogy a Jagermeister elegáns, értékes meglepetés bárkinek.