A képernyő megfelelő védelme

Abban mindenki egyetért, hogy a mai telefonok érzékeny részét képezi az érintőképernyő. Már-már úgy kell vigyázni egyes modellekre, mint egy hímes tojásra, nehogy baja essen.

Szerencsére az üvegfólia telefonra helyezése után nyugodtabbak lehetünk, mert megvédi a képernyőt a karcoktól és feláldozza magát, hogyha akkora ütés éri, ami betörheti a képernyőt. Mivel minden telefonnak más a kijelző mérete, ezért ezek is számos méretben kaphatóak, a különböző típusokhoz illeszkedve.

Hogyha tartózkodik a használatuktól, akkor gondoljon bele, hogy egy váratlan pillanatban az Ön készüléke is „arccal” lefelé találhatja magát. Az üvegfólia telefonra való használata során elkerülhetjük azt a kínos pillanatot, amikor a földről felvéve a készüléket, kellemetlenül tapasztaljuk, hogy a képernyő pókhálósra repedezett.

Hatékony és egyszerű megoldás, ráadásul olcsó és megkímél egy drága kiadástól. Az üvegfólia telefonra történő felhelyezése után nem fog romlani az érintőképernyő érzékelése. Amikor összekarcolódik, csak cserélje le egy másikra!