Sampon zsíros hajra
Sampon zsíros hajra

A természetes összetevők nemcsak a bőrünkre, hanem a hajunkra is intenzívebb hatást képesek kifejteni. Ezért ha már minden sampon zsíros hajra változatot kipróbált, és mégsem találta még meg az igazit, akkor érdemes az Embellica samponnal is tenni egy próbát.

Ez a sampon zsíros hajra nem mesterséges zsíroldókkal küzd a probléma ellen, hanem a fejbőrön levő pórusok összehúzásával ér el látványos és hosszan tartó eredményt. Hiszen nem a tünetet kezeli, hanem a probléma forrását szünteti meg, így garantáltan nem kell többé naponta hajat mosni vagy másnap már a hajunkat takargatva járni-kelni az emberek között.

Az Embellica sampon zsíros hajra összetevői annyira intenzívek, hogy csak hígítva ajánlott használni fele-fele arányban vízzel. A még jobb hatás érdekében érdemes mindig kétszer megmosni a hajat alaposan megmasszírozva a fej bőrét. A hatékonyság további fokozása érdekében pedig, használhatunk Embellica hajkondicionálót is, ami a sampon zsíros hajra után alkalmazva illatossá és jól fésülhetővé varázsolja a hajat.