fog implantátum budapest

A rágócsontok elveszítését mihamarabb orvosolni kell! A fog implantátum Budapest magasan képzett szakembereinek közreműködésével kerül beültetésre. Alapvetően három részből tevődik össze, ami a műgyökér, a felépítmény és a korona.

A beavatkozás előtt, mint minden gyógyászati kezelésnél, általános állapotfelmérésre kerül sor annak érdekében, hogy az orvos el tudja dönteni, lehetséges-e az implantálás. Ahhoz, hogy a pótlás menetét meg lehessen tervezni, röntgen és CT-felvételeket kell készíteni, amelyek során könnyedén megállapítható a rendelkezésre álló csontállomány minősége és mennyisége.

A fog implantátum Budapest rendelőiben érzéstelenítő használatával kerül behelyezésre, így a páciens semmilyen fájdalmat nem érez. Maga a felépítmény, ami a csavarra kerül különböző méretben, formában és tengelyállásban érhető el.

A korona végleges rögzítése előtt próbára kerül sor. Az, hogy mennyi időt ölel fel az egész művelet, előre nem határozható meg, hiszen számos tényező befolyásolhatja. A fog implantátum Budapest városában minden esetben garanciával történik.