zászló rendelés

Autós, asztali, fekvő vagy álló beltéri, esetleg kültéri zászlóra van szüksége? A Poliformnál mindent megtalál, ami zászló. A zászló rendelés pedig csupán néhány percet vesz igénybe. Ha Ön az otthonából szeret vásárolni, látogasson el weboldalunkra, ahol minden kategóriában széles termékkínálatot talál.

Beltéri zászlótípusaink az összes felmerülő igényt kielégítik. A magyar és Európa, település és megye, egyedi céges, illetve egyházi zászlók, hímzett és nyomott kivitelben, baloldali vagy felül bújtatóval ellátva, illetve asztali formátumban rendelhetők. Különlegességük, hogy finoman fényes selyem szatén alapanyagból készülnek és aranyszínű sodrott díszzsinórral, valamint rojttal díszítetten is megvásárolhatók.

A kültéri zászló típusaink között még nagyobb a választék, az egyszerű, homlokzatra szerelt, fali tartóba helyezhető, bal oldali bújtatóval ellátott fekvő típustól kezdve az egészen különleges baloldali szalagerősítéssel ellátott vagy felül bújtatóval és oldalt szalagerősített felcsavarodásmentes típusokig. Hatalmas fajta-, típus- és méretválaszték egy helyen. Ha zászló rendelés, akkor válassza a 30 éves tapasztalattal rendelkező Poliformot! Kattintson a részletekért!