vízkőoldó

Amikor megvásárolunk egy jó minőségű és sok esetben meglehetősen drága kávégépet, akkor a karbantartásáról is gondoskodnunk kell. A vízkőoldó olcsó, de annál szükségesebb elem a gép hibátlan működéséhez. A konyhában számos olyan berendezés megtalálható, amelyik esetében a vízkő kialakulása valós probléma.

Sokan úgy vélik, hogy minden a víz keménységén múlik, azonban a legtöbb készülék esetében előbb vagy utóbb problémát okoz a vízkő. Szerencsére van olcsó és hatékony megoldás a probléma kezelésére. A vízkőoldó esetében érdemes tudni, hogy léteznek általános használatra szánt típusok és kifejezetten kávéfőzőkhöz megfelelő fajták. A kavegepwebshop.hu internetes boltban a legjobb ár/érték arányú kávégépek mellett, mindkét típusú vízkőoldó megtalálható.

A vízkőoldó folyadékok mellett, a tablettás változatok is elérhetőek, nem mellesleg ugyanazzal a magas hatékonysággal. A Jura vízkőtelenítő tabletta meghosszabbítja a kávéfőző gép élettartamát úgy, hogy eltávolítja a vízkövet, miközben magához a géphez igen kíméletes.