vízérzékelő

A csőtörések minden évben hatalmas károkat okoznak a magyar otthonokban. Egy profi vízérzékelő megfelelően képes biztosítani a lakást vagy az irodát, hiszen időben figyelmeztet minket az esetleges problémára. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy visszafordíthatatlan veszteségek keletkezzenek a berendezésben vagy az épület szerkezetében.

A smartandhome.hu a legkorszerűbb technológiával felszerelkezve várja a vásárlókat. A Fibaro Flood Sensor egy sokoldalú hőmérséklet- és vízérzékelő. Elemmel és fix tápegységgel egyaránt működésbe hozható, áradás esetén pedig nem süllyed le a víz alá, hanem annak felszínén tovább úszva, megállás nélkül jelzi a veszélyt. Akkor is figyelmeztetést ad ki, ha elmozdítják a helyéről.

A méretéből adódóan bárhol elhelyezhetjük, akár a padló felületén is, továbbá toldhatunk hozzá egy különálló fali szenzort is. Egy vízérzékelő hatalmas segítség lehet olyankor, ha sokat vagyunk távol az otthonunktól. Az okostelefonunk segítségével mindig ellenőrizhetjük a lakás biztonságát és vész esetén kellő időben léphetünk.