Ferrari motor

Megoszlanak a vélemények az üzemanyag adalékokkal kapcsolatban. Talán úgy lehetne elképzelni, hogy mire jó az EGR szelep tisztító, ha a táplálék kiegészítőkhöz vagy a vitaminokhoz hasonlítjuk.

Egy egészséges emberi szervezet nem érzi ezeknek a hiányát, ugyanez a helyzet egy tökéletes állapotban lévő motorral is. Azonban, amint kezdenek felhalmozódni a káros anyagok a szervezetben, ami az autó esetében az üzemanyagrendszer, egyből elkezdenek jelentkezni a különféle tünetek és problémák, amik kezelésre szorulnak.

Azonban a vitaminok rendszeres szedésével karbantartható az emberi szervezet, úgy ahogy egy autó motorja is az üzemanyag adalékok segítségével.

A JLM számos tesztnek vetette alá az EGR szelep tisztító folyadékot és minden alkalommal bebizonyosodott, hogy nemcsak megőrzi az új motorok tökéletes állapotát, hanem képes feljavítani a réginek az állapotát is. Teljes mértékben jó hatással van a fogyasztásra és ezt nemcsak a tesztek statisztikái bizonyítják, hanem több száz elégedett vásárló is.