Kiváló alkatrészek

Természetesen nagyon jó videokártyákat lehet beszerezni használtan, kifejezetten kedvező áron. De kizárólag akkor éri meg az ilyen befektetés, hogyha megbízható forrásból juthatunk hozzá az adott modellhez.

A folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően, kedvező áron a legújabb videokártyák itt találhatóak: https://www.konzolokszervize.hu/arak/videokartya. Mindenki maga döntheti el, hogy inkább egy használt terméket mellett dönt, amit olcsón szerezhet be a gépébe, viszont fennáll az esélye annak, hogy ezért az árért cserébe már nem jár a garancia. Vagy szétnézhet a webáruház kínálatában, ahol a legújabb modellektől elkezdve, megtalálhatóak a közép és alsókategóriás modellek is. Egyénileg, mindenki eldöntheti, hogy ki akarja-e maxolni a gamer PC fogalmát, vagy hajlandó kompromisszumokat kötni. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy nem minden bivalyerős videokártya, mert szükség van hozzá egy olyan processzora, ami képes azt teljes mértékben meghajtani.

Hogyha a kettő nem harmonizál egymással, akkor megtörténhet, hogy a gyengébb processzor miatt nem tud megmutatkozni a videokártya igazi ereje. Kár lenne beszerezni egy vadonatúj GTX 1080 TI kártyát egy viszonylag öregecske proci mellé, hiszen így korántsem érhető el az elvárt teljesítmény. Ebben az esetben jobban járunk, hogyha egy gyengébb modellt választunk, vagy növeljük a költségvetést egy erősebb processzor beszerzése érdekében. Aki az adok-veszek hirdetésekben szeretne ráakadni álmai gamer videokártyájára, azok ügyeljenek az intő jelekre ezzel kapcsolatban.

Az irreálisan alacsony ár, mindig gyanúra ad okot. Megeshet, hogy az adott alkatrésznek van valamilyen rejtett hibája, ami csak néhány napos használat után fog feltűnni. Szintén gyanúsnak számít, hogyha az eladó mindenáron ragaszkodik az előre utaláshoz. Ez esetben fennáll a veszélye annak, hogy sem a terméket, sem a pénzünket nem fogjuk viszont látni. Az internet hemzseg a csalóktól, akik igyekeznek kihasználni az emberek jóhiszeműségét, amit könnyű elnyerni egy minőséginek feltűntetett olcsó termékkel.