viaszosvászon

Bár az otthonaink kialakítása kapcsán a kényelem és a jó hangulat a legfontosabb szempontok, azért nem árt néha a praktikus tényezőkre is odafigyelni. Ugyanis, ha a jó stílus és a komfort érdekében mindig háttérbe szorítjuk azokat a megoldásokat, amivel megspórolhatnánk magunknak némi házimunkát, akkor időnk sem lesz kiélvezni a környezetünk nyújtotta előnyöket.

Például az asztalra nyugodtan kerülhet viaszosvászon is, mert attól, hogy alapvetően a kevesebb mosás szükségességét szolgálja, még lehet szép és mutatós. Manapság már rengetegféle minőségi viaszosvászon kapható, így nagyon egyszerűen össze lehet társítani ezt a nagyszerű eszközt a különböző stílusú lakásokkal, helyiségekkel.

Mindegy, hogy egy konyhában vagy étkezőben éppen klasszikus jegyek dominálnak vagy retró, esetleg modern bútordarabok, dekorációs elemek kaptak helyet, a mai viaszosvászon kínálatban garantáltan lehet találni olyan modellt, ami illik az adott miliőbe.

Például érdemes ellátogatni a piramisfuggony.hu webáruház felületére, ahol az ilyen terítőkből 100-as nagyságrendű választék áll rendelkezésre. Ráadásul az itt kapható termékek olyan magas színvonalat képviselnek, hogy akár éttermi abroszok képében is kiválóan megállják a helyüket.

Márpedig, ha valahol sok textíliát kell tisztán tartani, azok a vendéglátó egységek, tehát ajánlott az étterem, kávézó vagy éppen hotel tulajdonosoknak is viaszosvászonban gondolkodniuk. Amennyiben exkluzívabb megoldásra vágynak, akkor a Piramis Függöny másik kiemelkedő termékét is megtekinthetik, ami az impregnált terítő.

Ez magában hordozza a viasszal bevont verziók előnyeit, de valamivel elegánsabb a megjelenése és a textúrája a hagyományos terítőkhöz hasonlít, így talán még jobban megfelel azoknak, akik éttermi abroszok után kutatnak.

Ebből is van több mint 50 modell az említett webshopban, így amennyiben éttermi abroszok gyanánt ezen termék mellett döntene, annak sem kell kompromisszumokat kötnie a megjelenést, színt és mintát illetően sem. Sőt, ha nagymennyiségben vásárol, akkor még egyedi árajánlatot is kérhet.