leesésgátlós gyerekágy

A szülőknek a gyermekük biztonsága mindennél fontosabb, ezért ennek megfelelően rendezik be a csemetéjük birodalmát is. Játszókuckót és biztonságos fekhelyet nyújt a kicsinek a leesésgátlós gyerekágy és ha még a kedvenc mesefigurái is vigyáznak rá, akkor biztosan csodálatosan fog rajta pihenni.

Erre kínál remek lehetőséget a gyerekagybolt.hu webáruház elragadó gyerekbútor kínálatával. Ha leesésgátlós gyerekágy az apróság fekhelye, akkor a szülőknek nem kell attól félniük, hogy alvás közben leesik róla. Puha, védelmező kuckójában teljes biztonságban alhat, még véletlenül sem ütheti meg magát, mivel ezek a fekhelyek az oldalakon és az éleken is vastagon szivacsozottak. Akár autós, akár hercegnős leesésgátlós gyerekágy volna ideális, a webshopban mindegyik megtalálható, így kislánynak és kisfiúnak egyaránt van megfelelő.

Érdemes szétnéznetek a kínálatban, ha a picinek már szűknek bizonyul a születése óta használt rácsos ágyikó. Ha szép, de egyben veszélytelen fekvőhelyet akartok, akkor a leesésgátlós gyerekágy lesz az igazi.