Pandemic Legacy

Ha egy igazán izgalmas társasjátékra vágysz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Pandemic Legacy-t. Az egyedülálló szabályok következtében maximum 12-24 forduló lejátszására nyílik lehetőséged. Sok múlik azon, hogy milyen döntéseket hozol, ezért legyél igazán megfontolt! A játék jelenlegi ára 15 990Ft, tehát érdemes most leadnod a rendelést, ha ki akarod próbálni. Fontos kiemelni, hogy nincs szükséged se az alapjátékra, se a többi kiegészítőre annak érdekében, hogy használni tudd a Pandemic Legacy-t. Egy-egy forduló lejátszásához 60 perc áll a rendelkezésedre, tehát rengeteget számít a gyorsaság.

A társasjáték használatához minimum kettő, maximum négy fő kell. A forduló során több lezárt csomagot kell lebontanod és a bennük lévő információk segítségével kell elérned a céljaidat. Havonta csupán két alkalommal győzhetsz. A 15 990Ft összegbe kerülő társasjáték folyamán megsérülnek a karakterek, illetve a vírusok is mutálódnak, éppen ezért egyáltalán nem könnyű életben maradnod. Idővel a városok is fellázadhatnak, de az is előfordulhat, hogy sötétségbe borulnak.

A nyerésre csak akkor van esélyed, ha rendszeresen fejleszted a karakteredet. A fent leírtak alapján tehát nem csoda, hogy az összetett szabályrendszerrel rendelkező termék, a Board Game Geek szavazatai alapján elnyerte a Legjobb Társasjáték díjat. A csomagban rengetegféle kártya, jelölő, víruskocka, dosszié és szabálykönyv található. Ha a 15 990Ft értékű terméken kívül szeretnél még további kiegészítőket is venni, akkor keresd fel a tarsasjatekrendeles.hu weboldalt! Itt igazán nagy kínálatból tudsz válogatni és biztosan megleled majd azt, amelyikre éppen szükséged van.

Érdemes minél jobban felkészülnöd a csatákra, hiszen a Pandemic Legacy esetében, az emberiség jövője a tét. Mivel idén egy különösen pusztító vírus ütötte fel a fejét, ezért nagyon ügyesnek kell lenned a világvége megelőzése érdekében. Persze a kalandoknak ezzel még biztosan nincs vége, mert a jövőben folytatódik majd az izgalmas történet és újabb kihívásokkal kell szembenézned.