Automata kávéfőző
Automata kávéfőző

A reggelek minden családban nehezen indulnak. A feltöltődést az emberek pedig egy zamatos, gőzölgő italtól várják. Egy automata kávéfőző jelentősen megkönnyítheti bárkinek a dolgát. A minőség elengedhetetlen, így érdemes megismerkedni a Jura kávégépekkel.

Ez a különös nevű svájci márka 25 éves múlttal rendelkezik, és stabilan tartja jó hírnevét. Olyan eszközöket gyárt, amelyek nem csupán vendéglátó helyiségekben állják meg a helyüket, hanem irodákban, sőt, otthon is.

Az automata kávéfőző finomra darálja a kávét, az előáztatásos funkciónak köszönhetően pedig sokkal krémesebb, habosabb italt képest varázsolni, mint egy átlagos gép. Ez utóbbi rendeltetés által a fekete aromája intenzívebb lesz.

A Jura automata kávéfőző beépített mosóprogrammal is büszkélkedhet, így kézi tisztításra egyszerűen nincs szükség. Minden egyes be- és kikapcsolásnál a gép átmossa magát. Ez az okos kütyü minden kávéőrült ízlelőbimbóit ámulatba ejti. Pár kattintással véget lehet vetni az álmos reggeleknek, klikkeljen a www.jurakavegepek.hu linkre!