Kutyafekhelyek
Kutyafekhelyek

Milyen előnyei vannak a babzsákpárna kutya és cica fekhelyeknek? A Huppanjbele webáruházban rendelhető kutyafekhelyek anyaga karom és köröm, és gazda barát. Strapabíró, könnyen tisztítható, és ami legfontosabb kényelmes.

Miért ne lehetne a házi kedvencednek is ugyanolyan babusgató helye, mint neked a kedvenc foteled? A babzsák kényeztetése azért is jó a cicáknak és a kutyusoknak, mert megkíméli őket a későbbi ízületi fájdalmaktól. Ezt a töltőanyagának köszönhetően éri el, nincs váza, és tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testtartáshoz, testalkathoz. A formáját akkor veszi fel, amikor belehuppan.

A dupla védelemmel (cipzárral és tépőzárral) ellátott babzsákok kül- és beltéren is használhatóak. A Huppanjbele webáruházban több méretből és 18 gyönyörű színből választhatsz. Ha a kutyusod kipróbálja majd az új ágyát, akkor tuti hálás szemekkel néz majd rád. Válogass cica és a kutyafekhelyek között a Huppanjbele webáruházban.

Ha most rendelsz a „Fogd és Vidd” termékek közül, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ha állandóan száraz és tiszta pihenőhelyet szeretnél biztosítani a házi kedvencednek, akkor ajándékozd meg egy babzsák párnával, és magadat is megkíméled az állandó takarítástól.