Tűzzsonglőr

Nehéz lenne kiemelni egyetlen legjobban sikerült részletet a show-ból, mivel minden pillanatnak megvan a maga különleges hangulata. A tűzzsonglőrök magával ragadó látványa semmihez sem hasonlítható.

Nekik sikerült, amiről sokan csak álmodnak. Képesek uralni a lángokat úgy, hogy azokat művészi eszközöknek használják az előadás során. Ez leginkább a tűzzsonglőrök tűztánca közben mutatkozik meg.

Találkozhatunk az előadás során olyan veszélyesnek tűnő mutatvánnyal is, ami szinte már teljesen ellent mond a fizika törvényeinek. Természetesen a tűzzsonglőrök szakértelmének hála, a műsorok alkalmával senki sem kerül veszélybe. Még a legkisebbek is belekóstolhatnak abba, hogy szó szerint milyen a tűzzel játszani.

A megfelelő odafigyeléssel és alázattal ezt a csodás természeti elemet is meg lehet szelídíteni. A titok csupán a rengeteg gyakorlás és az, hogy sohasem szabad alábecsülni a táncoló lángokat. A tűzzsonglőrök elérhetősége megtalálható a leguanok.hu weblapon, ahol sok más érdekességről is olvashatunk az előadásokkal kapcsolatban.