Törölközőszárító radiátor

A megfelelő fűtés biztosítása minden helyiségben fontos, így a konyhát és a fürdőszobát sem szabad kihagyni, amikor radiátorokat szereltetünk be. A fürdőszobába felszerelhető egy törölközőszárító radiátor is, ami a helyiséget nemcsak felmelegíti, a nedves ruhadarabokat is megszárítja.

Egy ilyen berendezés nagyon praktikus lehet, hiszen helyet is lehet vele spórolni. A törölközőszárító radiátor sokkal vékonyabb, mint egy hagyományos fűtőtest, viszont több méretben kapható, így szinte bármilyen méretű fürdőszobát be lehet fűteni vele.

Értelemszerűen a csőrendszert is úgy kell kiépíteni, hogy ez a radiátor is rá legyen kötve a rendszerre, de ez más a szakember feladata. Ez a szerelés nem tart többet néhány óránál, de ez attól függ, hogy mekkora az adott fürdőszoba.

A szerelés befejezésével ajánlott kipróbálni a radiátort, hogy nem szivárog és megfelelően fűt. A törölközőszárító radiátor könnyen beszerezhető és a felszerelése is egyszerű feladat. Mindehhez csak egy hozzáértő emberrel kell felvenni a kapcsolatot, aki mindent elintéz.