Avaya IP telefon

Mára már a vezetékes telefonok is többet tudnak, mint az évekkel ezelőtti társaik. Az okostelefonokhoz hasonlóan, az Avaya IP telefon mini számítógépként működik. Ezt mutatja az is, hogy minden felhasználónak saját jelszava van, amivel bejelentkezhet a menübe. Ez biztosítja a saját munkahelyi szükségletek alapján való menük alakítását.

A néhány évvel ezelőtt megjelent Voip technológiának köszönhetően, jelentős anyagi megtakarítás érhető el a telefonszámla tekintetében. Minden cégnek megéri az Avaya IP telefon megvásárlása, hiszen a legtöbben a kapcsolattartást ily módon intézik. Bármekkora kedvezményt is biztosítanak a telefontársaságok a cégeknek, mégis olykor a számlák az egekbe szöknek.

Munkatársaink még a vásárlás előtt elvégzik a szükséges műszaki ellenőrzéseket, aminek során megvizsgálják a meglévő telefonvezetéket abból a célból, hogy az új Avaya IP telefon telepíthető-e. Amennyiben szükséges, felveszik a kapcsolatot a telefonszolgáltatóval a vezetékcsere miatt, ha pedig házon belül van a gond, akkor hatáskörön belül orvosolják a problémát.