Kineziológiai tape

A mozgásszervi megbetegedések, sérülések nagyon komoly és kínzó fájdalommal járnak. Szerencsére már több olyan gyógyászati segédeszköz áll a rendelkezésünkre, amivel enyhíteni tudjuk a szenvedésünket.

Az egyik leghatékonyabb eszközként számon tartott kineziológiai tape gyors fájdalomcsillapító. Lehetővé teszi egy-egy váratlan baleset, ficam, rándulás azonnali kezelését. A TheraBand tapasz, a speciális mintázatának köszönhetően biztosítja a pontosabb felhelyezést. Használata akkor sem jelent nehézséget, ha először találkozunk a termékkel. Nagyban hozzásegíti az izmok és ízületek stabilizációját, kellemes közérzetet biztosítva. A légáteresztő és vízálló tapasz latexmentes, az egyéni ízlésnek megfelelően 8 fajta színben beszerezhető.

Felhelyezése után 5 teljes napig tapad. A mozgásban egyáltalán nem akadályoz bennünket, rugalmasságának hála együtt mozog velünk, nem csúszik el a bőrfelszínen. Az 5 cm széles kineziológiai tape eredeti állapotában kerül a csomagolásba, nyújtás nélkül. Szabaduljon meg a kíntól a kineziológiai tape által!