szupinàlt szandàl

Kicsinyeink lábának normális fejlődése nagyban függ a viselt lábbeli kialakításától is, ezért a szülőknek nagyon jól kell választaniuk. Például a szupinált szandál azért ideális, mert biztosítja a bokabedőlés megakadályozását az ékalakú alátámasztás.

Az apróságoknak való supinált lábbelik egészségpénztárra is elszámolhatóak, ezt érdemes figyelembe venni. Nagyon aranyos szupinált szandálok láthatóak a jogyerekcipo.hu webáruház kínálatában, kislányoknak, kisfiúknak egyaránt van megfelelő. Ezek korrekciós célokat szolgálnak gyerekkorban, így kiváló szolgálatot tesznek, ha a láb fejlődése kedvezőtlen irányba fordulna. Amikor a láb még növekedésben, fejlődésben van, de a kicsi bokája elkezd befelé dőlni, akkor egy supinált cipő nagyon sokat segíthet.

Híres gyártók apró lábakra való cipőit fedezhetjük fel a webshopban, ami azok minőségét és menő designját is mutatja. Természetesen, a nyári napokon a vidám színű szupinált szandál kerül használatba, ami azonnal elnyeri a csöppség tetszését, ha az ízlésének megfelelő kinézetű.