Tűzkő birtok

Magyarország számos olyan borvidékkel és régióval büszkélkedhet, ahol a szőlőtermesztés a régi hagyományokra és a korszerű megoldásokra alapszik, ami egyöntetűen hozzájárul a csodás borok elkészítéséhez.

Egyre többen ismerik meg a Tűzkő birtok finom italait, melyek több ezer hazai és külföldi embert varázsoltak már el. Ennek a szőlőterületei Szekszárdtól mindössze néhány kilométerre találhatóak. A tradíciókban gazdag történelmi borvidéken az idelátogató megláthatja, miként is készülnek azok az italok, amiket valósággal öröm fogyasztani. Miért is annyira különleges a Tűzkő birtok? Nem titok, hogy a sajátos talaj, időjárási és domborzati adottságok nagyon is megfelelő feltételeket teremtenek meg többféle szőlő termesztéséhez.

A Tűzkő birtok egyik felén fehér, míg a másikon kékszőlő termesztése zajlik. Az igazán modern feldolgozóban és palackozóban üzemlátogatás is történik naponta többször is, amit nagyon szívesen igényelnek azok, akik idelátogatnak. A Tűzkő birtok ezen tulajdonságok által még ismertebbé válik.