Design óra

Bár a digitális világban a megszokott órák nem sok szerephez jutnak a lakásokban, irodákban, azonban még mindig vannak olyan modellek, amelyeknek a háztulajdonosok és az iroda menedzserek nem tudnak ellenállni.

A design óra stílusos megjelenése, pontossága és harmóniát teremtő jellege szinte már kötelezőnek bizonyul a fent említett helyiségekben. A magyarországi és külföldi webshopok esetében a design óra eszközt a 21. század legújabb lakberendezési divatja ihlette. Ez azt jelenti, hogy az valóban szép és modern is egyben. Nem jöhetett volna létre az elismert nyugati enteriőrtervezők segítsége nélkül, akik mindig arra törekszenek, hogy valami maradandót alkossanak, még abban az esetben is, amikor egy kisebb tárgyról vagy szinte már jelentéktelennek tűnő alakításról van szó.

A design óra lehet tradicionálisabb, de persze akadnak olyanok is, amelyek első ránézésére extravagánsnak mondhatóak. A nappaliban, konyhában, otthoni irodában és a hálószobában is remekül mutat egy jól megválasztott design óra. Egy ilyen kellék megvehető a www.barthahandmade.hu oldalon is.