Szabaduló szoba Budapest

Szeretnél újdonságokat kipróbálni? Nem tudod még, hogy milyen egy szabaduló szoba Budapest városában, de kíváncsi vagy rá? Akkor látogass el a Mindquest weboldalára! Itt megtekintheted, hogy milyen pályák közül lehet jelenleg választani.

Például kedveltnek számít az a küldetés, ahol meg kell akadályozni egy őserdei szörny kiszabadulását. Akkor sem maradsz hoppon, ha inkább a mesterséges intelligenciával szeretnél megküzdeni. A szabaduló szoba Budapest természetesen erre is alkalmat nyújt.

A hidegháború időszakába is visszatérhetsz, hiszen az lesz a feladatod, hogy megakadályozd egy pokolgép felrobbanását. Ezen kívül, részt vehetsz egy gyémántrablásban is. Ugye izgalmasan hangzik? Garantáltan nem fogsz unatkozni, ha a szabaduló szoba Budapest honlapján foglalsz időpontot. Gyűjts magad mellé 1-4 embert és vágjatok bele együtt a kalandba!

Természetesen a szervezők segítséget fognak nyújtani a feladatok megoldásánál. Erre szükségetek is lesz, hiszen csupán 60 percetek van arra, hogy kijussatok a helyiségből.