Sport babakocsi

Időnként mindenkinek ki kell mozdulnia egy kicsit. Nem jelentenek ez alól kivételt a kisgyerekes családok sem. Azonban, a szülők gyakran panaszkodnak arra, hogy egy még járni alig tudó csecsemővel nehéz aktív életet élni.

Az internetről megvehető sport babakocsi megoldást biztosít erre a problémára. A nagy kerekeknek köszönhetően a használata nehezebb terepen sem lehetetlen. A városi manőverezés sem okoz nagy gondot. A szövet tisztítása viszonylag egyszerű feladatnak számít. A sport babakocsi fejlett felfüggesztési rendszerrel bír. Az irányítása sem túl bonyolult. A szállítása nagyon könnyű az automata zármechanizmusnak hála. Az új fékrendszernek köszönhetően egyszerűbben elkerülhetőek a balesetek. A fényezésnek hála igen jól néz ki a babakocsi. Jelenleg háromféle változatban lehet megvenni.

A Thule Glide 2 modell kiváló választásnak bizonyul a sportolásnál. Az Urban Glide 2 segítségével akár kocogni is lehet. Az Urban Glide 2 Double sport babakocsi pedig kettős tetővel rendelkezik, ezért ikerbabák szállítására alkalmas.