vasalóállvány

A vasalás nélkülözhetetlen házimunka, hiszen a mosás, szárítás közben összegyűrődött ruhákat nem lehet felvenni. Egy tökéletes vasalóállvány minden háztartásban rengeteget van használva, ha nem is mindennap, de hetente néhány alkalommal biztosan. Sokan nem szeretnek vasalni, de ha muszáj, akkor legalább legyen meg hozzá minden szükséges eszköz.

A plasticbox.hu webshop termékpalettáján megtalálható vasalóállvány többféle méretben és kialakítással van jelen. Így mindenki felfedezheti a méretben, magasságban leginkább passzoló modellt, aminek használatával kellemessé válik a vasalás. A CASA-SI Benny vasalóállvány 110x30x90 cm méretben kapható. Szerkezete acél vasalódeszka, vasalótartó vázzal ellátva.

Lekerekített lábszerkezetű, pamut huzattal van bevonva, a vasalófelülete 110×30 cm. Különböző mintájú huzattal rendelhető meg a webáruházból. Persze más típusú vasalóállvány is felfedezhető ebben az online szaküzletben, ízlés szerint lehet ezek között válogatni. A modern termékek megkönnyítik a házimunkát.