Vállalkozói képzés

A szállítmányozás és fuvarozás olyan munkakör, amit sokan szívesen végeznek. Azonban, ha vezető pozíciót, szakmai irányítói munkakört kívánunk betölteni, a vállalkozói képzés elengedhetetlen hozzá. Szerencsére csak 10 évente van rá szükség, hogy megújítsuk a tanulmányinkat. A képzés alkalmával igen sok hasznos információra teszünk szert jogi, gazdasági, pénzügyi, munkaügyi, vám, jármű műszaki, üzemeltetései, árufuvarozási ismeretek terén.

A vállalkozói képzés nem kidobott pénz és időpocsékolás, mert ezeket a dolgokat a mindennapokban rendszeresen kell majd alkalmaznunk, ráadásul nagy figyelemmel, ha azt akarjuk, hogy a munkánk meghozza a gyümölcsét, vagy éppen saját cégünk kellően jól fejlődjön. Ha az előzetesen megszerzett végzetségünk már lejáróban van, akkor ne is vesztegessük tovább az időt, hanem a transzportstudium.hu oldalon tudjuk meg a pontos részleteket és jelentkezzünk!

A vállalkozói képzés 9 tanulással töltött napot és 6 vizsga tesztlap kitöltését követően zárul majd. Újabb 10 évig aztán nem kell foglalkoznunk a megújítással, de az elsajátított ismereteket ügyesen kamatoztathatjuk.