Samsung tonerek

A Samsung rengeteg technológiában úttörőnek számít és világszerte ismertek arról, hogy mennyire megbízható termékeket készítenek. Nincs ez másként a Samsung Xpress SL-C430W toner esetében sem, amivel kapcsolatban ki lehet jelenteni, hogy bírja az igénybevételt.

Mindegy mennyi szöveget kell kinyomatatni egymás után, mivel a minőség mindig megegyező lesz. Kellően éles és kontrasztos. A silány tonereknél gyakran meg lehet figyelni az elhalványodás jelenségét.

A szöveg eleinte jól kivehető, majd egyre jobban halványodni kezd. Ez esztétikailag sem mutat jól, de a legnagyobb gond, hogy szinte olvashatatlanná válik. A Samsung Xpress SL-C430W toner egyenletes adagolásának köszönhetően, ilyen nem fordulhat elő. Azonban egy megbízható nyomtatóra is szükség van a megfelelő végeredményhez.

A Samsung nyomtatók tökéletesek ebből a szempontból, mert egyszerűen használhatóak, a gyorsaságuk páratlan és a végeredmény mindig tökéletes. A gyorsaság valóban fontos több száz lap nyomtatásakor, de ez meg sem kottyan a Samsung Xpress SL-C430W tonernek.