retinol

A természetes holt-tengeri ásványi anyagokat tartalmazó AHAVA anti-aging termékek parabénmentesek. Holt-tengeri ásványi anyagok és retinol segítségével hidratálják és frissítik a kor változásainak kitett bőr megjelenését.

Ezek a kozmetikumok segítenek csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, védik a bőrt a stressz és a környezetszennyezés hatásaitól. Fokozzák a bőr hidratáltságát, kifinomult és fiatalos megjelenést kölcsönözve neki.

A retinol egy A-vitamin származék, ami természetes holt-tengeri ásványi anyagokkal kombinálva harcol az öregedés jelei ellen, hidratál és felfrissít, segít javítani a kollagénben hiányos bőr megjelenését és felgyorsítja annak megújulását, így minimalizálva a finom vonalakat és ráncokat.

Az optimális eredmény érdekében javasoljuk, hogy először a z AHAVA pRetinol anti-aging arcmaszkot használja, majd vigye fel az anti-aging arckrémet és adja hozzá az anti-aging szemránckrémet, hogy hidratálja és helyreállítsa a szem körüli bőr megjelenését, simábbá és természetesebbé téve azt.