pocakpárna

A babák egyik jelentős fejlődési pontja az, amikor már sikerül hasalniuk, azaz hason feküdniük feltartott fejecskével. A pocakpárna nagy segítség a csecsemőknek ebben a szakaszban, hiszen sokkal érdekesebbé teszik ezt a testhelyzetet. A pocakon fekvés érdekes a babáknak a hosszú háton vagy oldalt fekvés után. Élvezik, hogy végre meg tudnak fordulni önállóan és játszani, kúszni-mászni hason fekve. Ezt a pozíciót nagyon kedvelik a kicsik, azonban bizonyos idő után elfáradnak segítség nélkül.

A szülők szoktak kis plédeket letenni a szőnyegre, amin a gyermek játszhat, de a pocakpárna ennél sokkal hasznosabb és érdekesebb, ráadásul már újszülött kortól használható. Igen nagy segítséget nyújt a mozgásfejlődésben, ugyanakkor ez egy színes, érdekes játék, amit a babák imádnak. A pocakpárna kellemesen puha, bőrbarát anyagból készül és teljesen biztonságos, hiszen az ahhoz tartozó játékok jól rá vannak rögzítve. Igen hasznos eszköz, amit már a kicsi születése előtt érdemes beszerezni, hogy minél hamarabb használhassa.
A lurkók életében eljön az az idő, amikor már túl nagyok a babakocsihoz, de még kicsik a hosszú gyalogláshoz. A bébitaxi ilyenkor hasznos szállítóeszköz és persze játék egyben. Az aranyos autócskák, amiket a szülők tolhatnak, ideális eszközök a hosszabb sétákhoz, gyalogos vásárlásokhoz, ügyintézésekhez a gyermekkel. Könnyen tolhatóak, biztonságosak és kényelmesek, tehát ideálisak úgy a gyermek, mint a szülő szempontjából. A szuper kis kocsik lányos és fiús változatokban egyaránt megtalálhatóak.

A bébitaxi a pindurka.hu webáruházban óriási választékban elérhető. Itt kaphatóak csinos csajos kabriók, férfias sportautók és tekintélyes kamionok is, rengeteg színben, méretben és felszereltséggel. A nagyobbaknak már a nem tolós bébitaxi változatok is jelen vannak, amiket a kis tulajdonosaik irányíthatnak. A könnyen hajtható járgányok biztonságosak, felborulás elleni védelemmel rendelkeznek, nem utolsósorban pedig igazán mutatósak. Minden gyermeknek kell egy ilyen kocsi!