Póló rendelés gyorsan és egyszerűen

Gombos, galléros, olasz tervezés, prémiumminőség, többet nem is kell mondani a 100%-ban fésült, gyűrűsfonású pamut piquet pólóról. A színével azonos, 4 gyöngyfényű gombbal ellátott piké póló bordázott gallérral kellően rugalmas, az ujján passzéval ellátva pedig megfelelően tartós marad.

A piké póló rendelését javasoljuk mindazon vállalatoknak, amelyek jó minőségű, gyakran és sokat használható felsőruházatot szeretnének beszerezni az alkalmazottaknak.

Tökéletes választás cégeslogó felhímzésére is, amit ha velünk végeztet, még 3%-ot spórolhat is a piké póló árából. A mosások során megtartja a formáját és színét, így olyan munkaterületek alkalmazottainak is kiváló, ahol gyakran kenik össze magukat vagy izzadnak meg az erőfeszítések során.

A széles méretválasztéknak köszönhetően, az egész személyzet megfelelőt viselhet. A tartósságát kihasználva, reklámajándékot is készíthet belőle, amivel sokáig tudja indirekt módon hirdetni vállalkozását. Ezzel új megrendelőket vagy vásárlókat is szerezhet rövid idő alatt.