Opencart magyar

Szeretne létrehozni egy olyan webáruházat, ami már első pillantásra megnyeri az érdeklődőket, könnyen kezelhető és ugyanakkor még hasznot is hoz Önnek? Akkor a nyílt forráskódú Opencart szoftver tökéletes választás lehet erre a feladatra, ugyanis a fent felsoroltakat mind képes teljesíteni vele, sőt, még ezeken túl is rengeteg előnnyel bír.

Először is, az Opencart magyar nyelven is használható, ami nagy segítség lehet, ha nem járatos az webáruház készítés angol kifejezéseinek világában. Ugyanakkor maga az oldal is lehet többnyelvű, ami a mai világban szinte alapelvárás, hiszen egy honlap bárhonnan elérhető a nagyvilágból, így jó, ha mindenki a saját vagy legalább egy világnyelven olvashatja el az ott szereplő információkat.

Továbbá, az Opencart többféle pénz- és adónemet is képes kezelni, illetve fizetési, szállítási módok, kuponkód, utalványrendszer terén is több lehetőséget kínál. Az Opencart magyar nyelvű változatával ezeknek nagyon könnyen utána tud nézni és egy igazán kompakt kis oldalt tud megvalósítani.