kerékpáros telefontartó
kerékpáros telefontartó

Amennyiben gyakran szokott kerékpározni, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a felszerelésnek lényeges szerepe van. Mivel biciklivel sajnos egészen nagyot lehet esni, ezért érdemes mindenkinek felvennie egy sisakot, valamint térd- és könyökvédőt is.

Arra azonban sokan nem gondolnak, hogy kerékpáros telefontartó is kellene, hogy biztonságosan lehessen használni a mobilkészülékeket. Képzeljük el például azt a szituációt, hogy éppen nagy sebességgel kerékpározik, amikor megcsörren a mobil, ami a kerékpáros telefontartó hiányában valószínűleg a táskában vagy a hátizsákban van.

Ilyenkor valószínűleg elkezd intézkedéseket tenni annak érdekében, hogy felvehesse a hívását, azonban ez könnyen azt eredményezheti, hogy elveszti az egyensúlyát és elesik a biciklivel. Mindezt el lehetett volna kerülni a kerékpáros telefontartó használatával,

hiszen így csak egy pár mozdulat segítségével el lehetett volna intézni a hívás felvételét. Mindezek tekintetében, vásároljon a mobildesign.hu oldalról tartót, hogy Önnel ne fordulhasson elő a fent említett baleset!