One step gél lakk

A hagyományos körömlakkok szépek, felvitelük gyors és egyszerű, azonban a tartósságuk megkérdőjelezhető. A zselés körmök ugyan tartósak, azonban olykor nincs időnk egy építésre.

Az one step gél lakk ötvözi a hagyományos körömlakk és a zselés körmök tulajdonságait, előnyeit. Az ápolt körmök mindenkin jól mutatnak, azonban ritka az a körömlakk, amely akár több hétig is kifogástalan állapotban marad. A nők javarészt nagyon elfoglaltak, így a lakkozás nem mindig akkor sikerül, amikor esedékes lenne. A zselés körmök tartósságát mindenki ismeri, azonban különböző okokból kifolyólag nem mindenki részesíti előnyben. Az one step gél lakk esetében nincs szükség alapozó lakk és fedőlakk használatára, valamint fixálásra sem.

A használata egyszerű és gyors, tökéletesen szilárdra köt és fényét akár két hétig is megőrzi. A mukorom-zselek.hu webáruházban a one step gél lakk is megvásárolható óriási színpalettán. Az egészen diszkrét, halvány árnyalatoktól kezdve a nyár pezsgését idéző színekig minden megtalálható.