Önbarnító spray

Manapság az a divatos, ha valakinek napbarnított a bőre. Azonban, sokan nem szeretnek kint lenni a tűző napon, és szoláriumba sem szívesen mennek. Az önbarnító spray igen gyorsan képes megoldani a problémát. Csupán be kell fújni vele a kiválasztott testrészeket, amik néhány óra múlva láthatóan barnábbak lesznek.

Ráadásul, a bőr sem öregszik a napsugarak miatt. Az önbarnító spray akkor is tökéletes választás, ha valakinek érzékeny a bőre, és nem mehet a napra. A hatása egészen hosszantartó, néhány napon keresztül biztosan látható marad a nyoma. Az oktogonpharma.hu weboldalon bármikor meg lehet vásárolni.

A Bioderma 150 milliliteres változatban kínálja. Képes egyenletesen barnítani, és helyes felvitel mellett nem hagy nyomot a bőrön. Az önbarnító spray akkor is használható, ha valaki alig képes lebarnulni a nap hatására.

Így el lehet felejteni a pirosodást, a hámlást, valamint a leégést is. A bőrrák kialakulásának kockázata is jelentősen csökken, ha valaki napozás helyett inkább mesterséges módszerrel barnítja magát.