Ragyogó fényezés

Bármennyire vigyázunk az autónkra, előbb-utóbb elő fognak fordulni apró karcolások, amelyeket még ki lehet javítani. A polírpaszta autóhoz lett kifejlesztve, ezért könnyedén alkalmazható az enyhén karcos felületeken.

Mindenképp olvassuk el a hozzá tartozó használati utasítást, hiszen csak akkor érhetjük el a megfelelő eredményt, hogyha a rendeltetésszerűen alkalmazzuk. A legjobb az lenne, hogyha sohasem kéne használni, de hiába tartjuk garázsban, mert az úton a kőfelverődések könnyedén okozhatnak apró sérüléseket a fényezésen.

Mielőtt felvisszük a sérült részekre, gondoskodnunk kell az előzetes felületi kezelésről, hiszen csak akkor alkalmazható a polírpaszta autóhoz. Mindenképp le kell mosnunk és el kell távolítanunk a szennyeződéseket, ezután egy fénytől védett helyen várjuk meg, ameddig teljesen megszárad.

Ügyeljünk rá, hogy a karosszéria ne legyen felforrósodva, mert az nagyban befolyásolhatja a végeredményt, ami nem fog megegyezni a várt igényeinkkel. A polírpaszta autóhoz kapható változata megtalálható a ridestyle.hu weboldalon.