multivitamin rágótabletta

A vitaminokat elsősorban a kiegyensúlyozott étrenddel tudjuk a legoptimálisabban bejuttatni a szervezetünkbe, azonban olykor érdemes ezeket jó minőségű étrend-kiegészítőkkel is pótolni. A proteinoutlet.com webáruházban elérhető multivitamin rágótabletta nemcsak a sportolóknak nagyszerű választás, hanem mindenkinek.

Mivel már 4 éves kortól kezdve szedhető, kényelmes és gazdaságos választásnak számít. Finom narancsízű, ezért a gyermekek is szívesen elrágcsálják. Gazdaságos, hiszen csupán egyetlen rágótabletta biztosítja a napi vitaminszükséglet ellátását. A multivitamin rágótabletta alkotóelemei egymást kiegészítve alkotnak egységet, fokozva ezzel a sejtekbe való beépülést. Olyan, a test egészséges működéséhez esszenciális anyagokat tartalmaz, mint az A-, B-, C-, D-, E-vitaminok, jód, vas, magnézium, cink és króm.

A multivitamin rágótabletta ráadásul igen előnyös árban mozog, ami sokaknak talán meglepő vagy éppen gyanús. Teljesen egyszerű csomagolásban jut el a vásárlóhoz, ezért olyan előnyös az ára.