Nyomozós játékok

A kisfiúk egy része biztosan eljátszik azzal a gondolattal, hogy felnőtt korában rendőr lesz. Az ilyen esetekben nagyon jó ajándéknak bizonyulnak a nyomozós játékok, hiszen fejlesztik a kicsik képességeit. Az okosjatek.hu oldalon lehet ezeket megvásárolni.

A Légy résen nevű alkotás arról szól, hogy eltűnt régészeket kell felkutatni, és küzdeni kell a gonoszok ellen. A nyomozós játékok közül érdemes kiemelni a Police 07-et, ahol egy műkincsrabló nyomára kell akadni. A Scotland Yard gyermekek számára kiadott változata is nagyon keresett.

Ebben a kiadásban Mister X elfogása jelenti a célt. Mivel igen egyszerűek a szabályai, ezért már 6 éves kortól kezdődően lehet vele játszani. A Cluedo nevű terméknél ki kell találni, hogy a hat gyanúsított közül ki követte el a bűncselekményt.

Az Escape the room esetében pedig egy eltűnt professzort kell megtalálni. Mivel a nyomozós játékok nagyon izgalmasak, ezért az egész család jól fog szórakozni. Lehet, hogy a kisfiúk tényleg ihletet kapnak majd a rendőri munkához, miután kipróbálják ezeket a játékokat.