Tehertaxi Budapest
Tehertaxi Budapest

A fuvarozás és a költöztetés nagyon hasonlítanak egymásra, azonban nem mindegy, hogy mit szeretne elszállítatni. Ugyanis a költöztetés során szállítanak bútorokat, használati tárgyakat, irodai felszereléséket és háztartási berendezéseket is. Míg a fuvarozásnál nem feltétlenül. A tehertaxi Budapest tökéletes megoldás akkor, amikor magas minőségre és alacsony árakra vágyik.

A fuvarozó szakemberek a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu cégnél magas minőségben hajtják végre a tehertaxi szolgáltatást. Rengeteg megbízást teljesítenek még éjszaka is. A Servitus a nap 24 órájában vállal tehertaxi fuvarozást. Természetesen, ha Önnek máskor nincs ideje, akkor bátran érdeklődhet hétvégén is, mint amikor személy taxit hív 0-24 óráig.

Az elismert ügyfélszolgálat az ügyfelek érdekében fogadja a hívásokat, hétvégén és éjszaka egyaránt. A tehertaxi Budapest városában népszerű szolgáltatásnak számít, főleg a vállalkozások számára. A Servitus nagy kapacitással rendelkezik. Ezen felül a hívástól számított egy órán belül, olykor meg is tudják kezdeni a munkát, amennyiben van szabad teherautó és munkás.

A honlapon feltüntetett árakon, a fuvarozás végeztével sem fognak változtatni. A koltoztetes-szallitas-s-transport.hu híres az etikájáról és a rugalmasságáról. A tehertaxi Budapest válogatott munkatársakkal történik, akik igen magas tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a különféle árucikkek elszállításában. A tehertaxi szolgáltatás elszámolását mindig percben kell kalkulálni, miszerint egy teherautó és egy rakodó 95 Ft/perc díjazással rendelkezik, ami igen olcsónak számít a főváros területén.