djeco társasjáték

A kooperatív társasjátékok egyre közkedveltebbek, hiszen arra tanítanak, hogy a céljainkat közös erővel érjük el. Az állatmentős Djeco társasjáték már az egészen kicsiket is igyekszik rávezetni erre az elvre, célra. Az állatmenekítő csapatjátékban a csemeték ugyanis nem magukért, hanem a csapatért játszanak.

Ebben mindenki győz vagy az egész csapat veszít, így ez a játék nagyon jó arra, hogy együttműködésre tanítson. A dobókockás társasjáték számok helyett inkább ábrákkal van magyarázva, így az egész kicsik is gyorsan ráéreznek a Djeco társasjáték menetére. Ez a társas ugyanakkor nemcsak aranyos és tanító jellegű, hanem közben nagyon szórakoztató és izgalmas is. Még a legkisebbek sem fognak egyetlen percig unatkozni.

A Djeco társasjáték fiúknak és lányoknak is kiváló, kicsiknek és nagyoknak egyaránt megfelelő. Remek lehetőséget nyújt arra, hogy a család minőségi időt töltsön együtt. Nincs is más hátra, mint megrendelni a tikkajatek.hu webáruházból, eredeti minőségben, remek áron és élvezni a játékot!