nagy választékban és kedvező árakon

A védelem mindig elsődleges, főleg akkor, ha egy olyan környezetben dolgozunk, ahol erre muszáj adni. Sokan vannak, akik a munkájukból adódóan olyan körülményeknek vannak kitéve, ahol a strapabíró bakancs viselése elengedhetetlen. Kiváló lábbelik találhatóak nagy választékban és kedvező árakon a profi-reklam.hu oldalon.

A kényelem és ellenálló felépítés garantáltan megóvja a lábunkat a sérülésektől. Portwest Compositelite Lucent bakancs S3 egy valódi innováció, aminek kifejlesztésénél még a trendi megjelenésre is adtak a tervezők. Biztosított az extra bokavédelem és a lélegző bélés. Teljes egészében fémmentes, kompozit kapli, valamint adva van a talpátszúrás elleni védelem is.

Továbbá, nagy választékban és kedvező áron rendelhetőek meg a munkacipők, csizmák és szandálok. Az egyedi védelmi képességeknek hála, a csúszásmentes és antisztatikus felépítés mind azt szolgálja, hogy maximális biztonságban érezzük magunkat a prémium termékekben. Bátran csapjunk le az egyedi kínálata, amin belül nagy választékban és kedvező árakon rendelhetünk néhány kattintással!