monopoly queen

Bizonyára mindenki picit elérzékenyül a Bohemian Rhapsody hallatán. Amikor a rádióban felcsendül, akkor az embernek megjön a kedve az énekléshez és bulizáshoz. A Queen olyan legenda, aki mindig velünk marad. A Monopoly Queen pedig pontosan az a társasjáték, ami az együttes szellemiségét, a dalok érzelmi töltetét feleleveníti és alkalmat ad arra, hogy társasozás közben egy újabb generáció is tudomást szerezzen a legendás együttesről.

Nos, a kérdés, hogy miként jön össze a Queen a Monopolyval, jogosnak mondható. A Monopoly Queen játékmenete a kollekció gyűjtés, a kereskedés, az aukció, a forgass és mozgass, valamint a játékos kiiktatás mechanizmusokra épít. Nem egyszerűen csak végigkíséri az együttes történetét, híres albumait, hanem roppant szórakoztató, izgalmas és fordulatokban gazdag kikapcsolódást biztosít.

A Monopoly Queen így nemcsak a Freddy Mercury és együttesének a rajongóinak „kötelező”, hanem mindazoknak, akik szeretik a különleges játékokat és persze a jó zenét. A jatekotthon.hu webáruházból megrendelhető akár most is.