ledes tükör

Ez a felszerelés a fürdőszoba elengedhetetlen darabja. Akár a háztartás által használt fő fürdőszobáról, akár egy kisebb mellékhelyiségről van szó, elengedhetetlen tartozéknak számít.

Az egyik legújabb bestseller ebben a kategóriában a LEDes tükör, amit elsősorban a modern és dizájnorientált fürdőszobák esetében használnak. Ez az új trend üzletünk kínálatában is megjelenik. Nálunk mindig többféle LEDes tükör kapható. Ezek között vannak kerek, téglalap alakú, ovális és négyzet alakú modellek.

Ezeknek a legnagyobb előnye természetesen a világítás. Finoman szórt, semleges színű fényt biztosítanak, ami nem vet durva árnyékokat és nem torzítja az arcot. Az ilyen megvilágítás ideális a mindennapos sminkeléshez, hajformázáshoz vagy egyéb szépségápolási eljárásokhoz.

A LED technológia használata azt jelenti, hogy a LEDes tükrök nagyon kevés áramot fogyasztanak. Emellett nagyon alacsony meghibásodási arány jellemzi ezeket. Ezért jó esély van arra, hogy a LEDes tükör hosszú évekig hibátlanul szolgáljon minket.