Pantech B
Szinte semmi sem fogható a kandallók biztosította tűz látványához. Ha pedig a szerkezet még hatékony és teljesen megbízható is, akkor biztos, hogy egy olyan fűtési rendszer tulajdonosa lehet az ember, amelyikben évekig nem fog csalódni. Pontosan így jellemezhető a Pantech B is, ami prémium kategóriás berendezésnek számít.
Előnye, hogy látványos és igen jóleső meleget áraszt, köszönhetően a kialakításának, felépítésének. A Pantech B tűztércsalád kétségtelen előnye, hogy kisebb teljesítmény mellett is igen jó hatásfokot biztosít. Mondani sem kell, hogy a termék megfelel a legújabb környezetvédelmi követelményeknek és szabályoknak.

Ami még fontos a Pantech B berendezés esetében, hogy az akár 20 centiméteres szigetelésnek köszönhetően már biztosan nincs szükség 13 kW vagy még nagyobb teljesítményű tűzterekre. Például egy 45 négyzetméteres nagyságú nappali szakaszos tüzelés mellett is kifűthető, akár 6-9 kW teljesítményű tűztér mellett is. A Pantech B pontosan erre lett kifejlesztve. A biztonságot a már említett profi kivitel adja, ugyanis zárt külső levegő csatlakozással bírnak.